pár akcí ve zkratce...






















  1. Výjezd s Kočičákem (Roboškem) na Malej Rabštějn, kdy ráno Roboš vykoupil pekařství, stihl to téměř všecko sbaštit, ještě než jsme dojeli ke skalám :o)) Každý jsme se vytrápili ve své cestě, Kočičák od toho dne nazývá cestu Mařenka dost hanlivým výrazem :o))
  2. U Janinky proběhlo první grilování, sice bez grilu a maso jsme připravovali na nějaké mřížce v kolečkách, podnapilý Čumáček nás nutil jíst sirové maso s argumentem, že tomu nerozumíme a že to tak má být :o))) Janinčinýho psíka Timothyho jsme přejmenovali na Blonďáka nebo Fotbalistu (bo je kaštanově hnědý a na hlavě má kokršpanělí čupřinu béžové barvy a vypadá to jak melír :o) - Kočičák ho opět pojmenoval dost hanlivým jménem :o))
  3. proběhlo první koupání na Nákle. To jsme tak jely s Leňou vyzvednout Jeníčka do Litovle do školy a cestou zpátky jsme si zazevlili u pískovny a bylo to děsně prima :o)
  4. poslední (doufejme) na delší dobu výjezd do Vídně vyzvednout Eržu, kerá dokončila študia v Mostaru a vrátila se na nějakou dobu do ČR.

0 komentářů: