ZVYKEJ SI, BUDE HŮŘ!!! aneb Indie 2009 -14.8. - 5.den


Dnešní den věnujeme prozkoumávání Lehu. Snídáme ve výborné German Bakery štrůdly, jabkové a hruškové koláče, okukujeme obchůdky, zjišťujeme informace a ceny dopravy a treku, který bychom rádi v následujících dnech šli. Kolem poledního zasedáme u stolu na zahrádce hostelu a propuká válečná porada a Meloun párty.






Osvěženi se vracíme do města, nakupujeme vajíčka na večerní smaženici, kluci se vrací do hostelu a nám se daří stát se aspoň na chvíli součástí nějaké hinduistické slávy, kde náklaďáky vezou děti převlečené za hindské bohy, které následují náklaďáky s repráky, odkud hraje muzi
ka a za nima jde průvod žen a pak tančících mužů. Dostávám posvěcenou hrušku a modlím se, aby to nemělo neblahé účinky na můj organismus (nemělo :oP).



Cestou k hostelu potkáváme pány s hadama, respektive s tančícíma kobrama a pak s nějakou mámou škrtičem a miminkem škrtičem. Nakonec ulovujou Leňu a zatím co pán roztancovává kobry, Leňa od dalšího pohůnka dostává kolem krku mámu a pak miminko škrtiče...samozřejmě během a po představení po nás chcou Indouši nekřesťanské peníze,nicméně nevyměkneme, jako Roboš následující den a rupijek jim dáme podstatně míň, než o kolik si říkají. Na hostelu se zážitkem chlubíme a Roboš zachtivě zatouží po fotečce pouhé s plazem za krkem, tak mu slibujeme, že zítra zkusíme pány zase objevit, aby se s nima mohl taktéž odfotografovat :o)) A začínají útrapy a nekonečné hraní na motlitební mísy...viz foto níž.




0 komentářů: