ZVYKEJ SI, BUDE HŮŘ!!! aneb Indie 2009 - 20.8. - 10.den


Cesta do Manali je nekonečná, sice vše tlumí krásné výhledy ale 20 hodin je 20 hodin. Za 5 rupií za použití záchodu hajzdědkovi jsem už i já So Beautiful!

V Rothang La je silnice ucpaná v obou směrech, páč cestáři se snaží odstranit převrácenou cisternu, která blokuje průjezd. Postáli jsme si tu krásné dvě hodiny a sžíral nás pocit, že za tu dobu by jsme do Manali došli i pěšky, páč to nebylo rozhodně daleko...Volá nám "Fousek" - Jack z Lehu, důvod jsme moc nepochopili, asi si chce s někým popovdat.

Čekání si krátím sledováním pár sebevrahů, kteří zkoušejí s motorka projet mezi šutráky nakolmo dolů,aby nemuseli čekat v koloně. Přidává se k nim i náš nový objekt zájmu dredatý týpek s brýlema, takže krásné výhledy jsou u konce....


V Manalí se dělíme, my s Robošem si jdeme zamluvit bus do Gangotri a zbytek ve Starém Manalí shání ubytování. Nakonec se potkáváme v hotelu u řeky, jehož první dvě patra vypadají dost luxusně, ale to naše třetí už je pravda obyčejnější...nejhorší je, že vedle nás je velká místnost, kde se scházijou snad všici Izraelci, a že jich tu je požehnaně!, a 24 hodin se oddávají zpěvu, tanci a užívání drog. Takže moc klidu na spaní není ani v noci.
Na zdi naproti našim pokojovým dveřím je letáček s vypsanou odměnou za nalezení ztraceného Izraelce...

Večer se jdeme najíst do restaurace, dávám si výtečné těstoviny s cuketou a pak sledujeme na pokoji program s modelkama :o))




0 komentářů: